Security

 


Fysieke beveiliging

Uw beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. Naast ICT diensten heeft ICT Nodig ook aantoonbare ervaring en expertise bij het fysiek beveiligen van uw bedrijf of woonhuis. Van camera- en bewakingssystemen, toegangscontrole systemen, tot aan alarmcentrales met doormelding naar professionele en gecertificeerde meldkamers. We leveren, installeren en onderhouden al deze installaties.

Iedere situatie en locatie vraagt om een specifieke combinatie van alarmcentrale met camera’s en/of toegangscontrole.

Wij adviseren u graag vrijblijvend

  • Camera systemen

    Steeds meer woningen en bedrijven zijn voorzien van camerabewaking. Naast een gevoel van veiligheid werken ze ook preventief. Camerabeelden zijn 24/7 door uzelf op te halen via uw PC, Mac, smartphone of tablet. ICT Nodig levert hoogwaardige digitale camera’s, bedraad of draadloos.

  • Toegangcontrole

    Toegangscontrole reguleert wie, waar en wanneer naar binnen mag. Organisaties willen zeker weten dat alleen bevoegden in bepaalde ruimten kunnen komen. Zo wordt voorkomen dat vertrouwelijke informatie of waardevolle goederen door onbevoegden benaderd kunnen worden.

  • Alarmsystemen

    Met de juiste alarminstallatie wordt uw pand elektronisch beveiligd op de meest effectieve, economische en noodzakelijke manier. Dit gebeurt via detectoren, sensoren en contacten. Deze signaleren wanneer iemand onbevoegd in uw pand is en meldt dit aan de meldkamer.

Al jaren is ICT Nodig ons adres voor betrouwbare ICT. Sven heeft ons geadviseerd tijdens de verhuizing van pc tot voip, servers en online back-up. We zijn zeer tevreden.Ferdinand Raps, Tandartsenpost Hoensbroek


Data beveiliging

De data van uw organisatie is van vitaal belang. Daarom moet deze niet alleen altijd en overal beschikbaar zijn, maar vooral ook goed worden beschermd. Zodat u zo min mogelijk last hebt van downtime en dataverlies.

Als bedrijf wilt u uw ICT altijd optimaal beschermd hebben. Dat is niet altijd gemakkelijk in een wereld die verandert in een razendsnel tempo. Zeker wanneer we kijken naar de manier waarop we onze ICT beveiligen, is het essentieel om up-to-date te zijn. Dat vraagt veel van uw ICT-afdeling. ICT Nodig ontzorgt u hierin en bent u altijd verzekerd van een solide beveiliging gebaseerd op de laatste standaarden.

Neem contact op voor info