Hardware & software

 


Werkend opgeleverd

Of u nu een bestaande ICT omgeving heeft en deze wilt upgraden of verbeteren, of dat u een compleet nieuw netwerk, serverpark, storage of PC’s en laptops voor uw organisatie nodig heeft. ICT Nodig kan ook deze hardware met bijbehorende licenties leveren. Daarbij maken we altijd eerst een inventarisatie van de bestaande omgeving en een plan, al dan niet gefaseerd uit te voeren, wat we met u bespreken. Na goedkeuring gaan we aan de slag en maken we een implementatieplan. Bij de uitrol gaan we pas weg als alles werkt!

Wij vertellen graag over de mogelijkheden


“U runt uw onderneming, wij uw ICT”


Sven Pelders, eigenaar ICT Nodig


 • PC en Laptop

  Configuraties en prijzen veranderen snel. Toch kunnen wij PC’s en laptops snel en op maat leveren, toegespitst op uw specifieke wensen of functies. Uiteraard werkend opgeleverd op uw locatie met nazorg!

 • Server en storage

  ICT Nodig levert ook compleet voor geconfigureerde servers voor uitbreiding van uw serverpark. Exchange server, maar ook NAS en SAN schijfconfiguraties, redundant uitgevoerd.

 • Printers en randappatuur

  Ook uw printer, inkjet tot laserprinter of andere randapparatuur, zoals wifi access point worden door ons geleverd. Uiteraard op locatie en we gaan niet weg totdat het werkt.

 • Software en licenties

  Bij al onze PC’s en laptops worden originele Windows licenties geleverd. Uiteraard leveren wij ook de benodigde serverlicentie’s, evenals de Microsoft Office 365 licenties voor de kantoorautomatisering. We zijn daarnaast gecertificeerd leverancier van VMWare en Cisco.

Na reeds vele jaren samenwerking heeft Sven ook onze verhuizing naar Nederweert op ICT begeleid. Wederom goed advies en meedenken.Jan-Paul Herpertz, Herpertz, Heythuysen